WD29 ÄR antagen – öppet brev till Alf Svensson, KD

2010-06-18 av neocreo

Henrik-Alexandersson.se: WD 29 kan vara antagen. Tror vi. [Uppdaterad – WD29 ÄR antagen].

Som HAX säger här ovan. WD29 är antagen. Detta innebär att ALLAS Google sökningar och även på andra sökmotorer skall sparas inom datalagringsdirektivet. Kampanjen drevs igenom med mycket propaganda där de lyckades blända politikerna med slogans som ”tänk på barnen” och att det var mot sexuella trackasserier. Själva idén att pedofiler googlar hej vilt efter barnporr är fullkomligt helidiotiskt, då Google censurerar sina resultat och städar bort såna sajter om de någon gång råkar indexeras.

Så hur i hela helvete är det tänkt att indexering av alla våra sökningar ska hjälpa till i bekämpningen av barnporr och terrorism? Ska ett alarm och en blinkande lampa gå av nere hos polisen  så fort någon gör en sökning på ”PTHC” eller ”R@ygold” (Woops nu är jag tydligen pedofil för jag sökte på Childporn på Google och landade på wikipedia och en massa informationssajter. Och nu sökte jag efter ”bomb the white house tomorrow” så nu är jag en pedofilterrorist. Och nu sökte jag efter ”abducted by aliens” så nu är jag en pedofilterrorist som jobbar på uppdrag av rymdvarelser. Är det så här logiken är tänkt?!! WTF!?

Tankebrott och långsökta kopplingar?

Detta är  något jag tänker eller kan acceptera.

Alf Svensson, KD var den enda svensk MEP som skrev på WD29. Här är mitt öppna brev till honom.

”Käre Alf.

Tyvärr har det kommit till vår kännedom att du inte har skött dina arbetsuppgifter och inte heller arbetat med din arbetsgivares (svenska folket) bästa i åtanke. Din okunskap och ovilja att lyssna på reson gör att du tyvärr inte är kvalificerad för dina jobbuppgifter. Att förhandla bort vår integritet för populistiska poäng att ”du gör det för barnen” visar på inkompetens i dessa allvarliga frågor.

Med andra ord, vi, dina arbetsgivare (det svenska folket), ger dig nu sparken med omedelbar verkan, om du inte omedelbart avgår.

Med vänlig hälsning

Det svenska folket”

ifall det bara vore så enkelt.

Nåja, jag tänker tamejfan inte ta detta liggande utan nu tänker jag tamejfan säkerställa mitt privatliv, även om jag får ge upp den moderna världen med Facebook, twitter och kopplingar till mitt google konto.

Annonser
%d bloggare gillar detta: